توضیحات برای عکس ثبت نشده

Pionier in BC natuurtoerisme

Als je vragen hebt over de reizen, stuur ze dan naar het e-mailadres van Claw Mountain Outfitters of bel ons op het basiskamp.

Email

info@clawmountainoutfitters.com

Telefoon

Basiskamp: +1-250-483-4032

Als u nog vragen heeft, kunt u op de volgende manieren contact met ons opnemen.

Email

info@clawmountainoutfitters.com

Adres

Hoofdkwartier: Kwadacha Nation, 497 3rd Avenue Prince George, B.C V2L 3C1

Ervaar echte natuur in British Columbia, Canada

توضیحات برای عکس ثبت نشده

Wandeltocht

Een fysiek veeleisend wandelavontuur samen met je gids, waarbij je op wandeldagen vier tot acht uur wandelt. Slaap in een tent of onder een zeil. Ontwaak terwijl de mist boven het meer opkomt. Eet bij een open kampvuur. Deze wandeltocht is onvergetelijk.
توضیحات برای عکس ثبت نشده

Paardrijtocht

Deze paardrijtocht, met een gids en een worstelaar, is onvergetelijk. Op rijdagen breng je tussen de drie en zes uur in het zadel door. Hoor de hoeven van het paard, ruik het geoliede zadel en kijk hoe opgewonden je paard is wanneer je een rivier oversteekt. Veertien dagen in de wildernis.
توضیحات برای عکس ثبت نشده

Winter avontuurlijke reis

Een winteravontuurreis onder begeleiding van een gids dwaal je door dit immense winterlandschap. Ontdek verse prints van wilde dieren en geniet van het eindeloze uitzicht. Je overnacht in hutten waar een heerlijke maaltijd en de warmte van de houtkachel op je wachten.
Waarom Claw Mountain Outfitters?
توضیحات برای عکس ثبت نشده

Terwijl reizigers nieuwe en andere ervaringen zoeken, blijft avontuurlijk toerisme groeien in populariteit. Avontuurlijk toerisme is volgens de Adventure Travel Trade Association een toeristische activiteit die fysieke activiteit, een culturele uitwisseling of activiteiten in de natuur omvat. Je hoeft niet per se te gaan basisspringen of te duiken met haaien om een avontuurlijke toerist te zijn (hoewel die activiteiten absoluut in aanmerking komen).


توضیحات برای عکس ثبت نشده

Vanaf ons basiskamp bij Black Lake in Brits-Columbia, banen we onszelf een weg door de wildernis van West Canada.


توضیحات برای عکس ثبت نشده

Onze gidsen nemen je tijdens je actieve vakantie mee op unieke routes. Tijdens je avontuur hike, rij en ski je dwars door echte natuur.

توضیحات برای عکس ثبت نشده

Terug naar de basis, dit impliceert een leven van eenvoud, geen luxe, geen warm/koud stromend water, geen elektriciteit, slapen onder de sterren.

توضیحات برای عکس ثبت نشده

Eigenlijk is de wildernis van Brits-Columbia een gebied waar je eenvoudig maandenlang kunt verblijven, zonder alles gezien te hebben.

توضیحات برای عکس ثبت نشده

Claw Mountain Outfitters, opgericht in 2007, wordt tegenwoordig algemeen erkend als een toonaangevende aanbieder van avontuurlijke tournees in Noord-British Columbia en een betrouwbare partner voor de avontuurlijke reisindustrie over de hele wereld. Claw Mountain Outfitters begon als een familiebedrijf. Rick Solmonson en zijn dochter Kayla zijn de drijvende kracht achter alles wat tot nu toe is bereikt.


Auteursrecht © 2019 Claw Mountain Outfitters