توضیحات برای عکس ثبت نشده

BC outfitters winteravonturen

توضیحات برای عکس ثبت نشده

Onze winteravonturenreizen gaan door de uitgestrekte, witte wildernis van British Columbia. Tijdens deze reis maken u en uw gids dagtochten op basis van een van onze hutten of u kunt van de hut naar de hut skiën. Op skidagen ski je tussen de 4 en 6 uur per dag. Door valleien en afdalend van hellingen.
Uiteraard is er ook tijd om uit te rusten in een van onze hutten. Hier kunt u genieten van echte warmte, de warmte van een houtkachel. Samen met onze kok bereiden we de maaltijden en na een dag skiën in Canada van hut tot hut, zijn je spullen en benodigdheden al overdag naar de nieuwe locatie vervoerd.
In de winter een langlaufavontuur. Onder begeleiding van een gids dwaal je door dit immense winterlandschap. Ontdek verse prints van wilde dieren en geniet van het eindeloze uitzicht. Je overnacht in hutten waar een heerlijke maaltijd en de warmte van de houtkachel op je wachten.

Praktische details

INBEGREPEN

 • Vlucht van Smithers naar het basiskamp en terugvlucht
 • Ski-gids en kok
 • Alle maaltijden en overnachtingen tijdens de reis
 • Transport van uitrusting op skidagen
 • Waterfilter (meegenomen door gids)
 • Alle kookgerei
 • Meerdere hutten tijdens de reis
 • Slaapmatras
 • Visvergunning
 • Gebruik van visuitrusting in cabinekampen
 • Alle vergunningen, licentiekosten en belastingen

UITGESLOTEN

 • Vlucht van en naar Canada, Smithers
 • Accommodatie in Smithers
 • Maaltijden voor aankomst en na vertrek uit het basiskamp van Claw Mountain Outfitters
 • Ski-uitrusting (zoals ski's, skipakken, skischoenen, sneeuwschoenen)
 • Persoonlijke toiletartikelen (zoals slaapzak, rugzak, kleding, cabineschoenen)
 • Verzekering (reis- en ongevallenverzekering is verplicht, annuleringsverzekering wordt geadviseerd)

Winter avontuurlijke route

Smithers / Prince George naar Basecamp
Reizen vanuit het basiskamp
Terug van een dagtocht
Bekijk op de Samuel Black-reeks
Van Black Lake tot Toodoggone Lake
Reis op een bevroren meer
Geniet en ontspan
Reis terug naar Black Lake
Fly-out naar Smithers

Smithers / Prince George naar Basecamp

De langlaufreis begint met het verlaten van Smithers / Prince George per skivliegtuig. Enkele seconden later passeert de uitgestrekte witte wildernis onder u en op weg naar ons basiskamp is uw langlaufavontuur begonnen.
We naderen het basiskamp en zijn ongeveer 600 km verwijderd van Prince George en 300 km van Smithers. Je kwam aan in de wildernis, het domein van wolven, elanden, berggeiten en veelvraat.
Smithers / Prince George naar Basecamp

Reizen vanuit het basiskamp

2-3 dagen lang maken we mooie dagtochten om 's avonds terug te keren in onze hut bij Base camp. Niets zo fijn als terugkomen bij een lekkere warme houtkachel na een avontuurlijke dag in de knisperende sneeuw. Lekker eten en samen terugkijken met een lach op je gezicht op een geweldige dag in de sneeuw.
Reizen vanuit het basiskamp

Terug van een dagtocht

We maken de dagtochten in verschillende richtingen, zodat u ten volle kunt genieten van de uitgestrekte, ongerepte wildernis rond het basiskamp.
Terug van een dagtocht

Bekijk op de Samuel Black-reeks

Vanaf de hoogste punten rond het basiskamp hebben we uitzicht op de toppen van de Samuel Black Range, waaronder The Pillar en Mount Rognaas. Met de zon in ons gezicht gaan we voor een laatste afdaling naar het basiskamp. Moe maar voldaan komen we onderaan de helling waar we uitkijken over dit prachtige winterlandschap.
Bekijk op de Samuel Black-reeks

Van Black Lake tot Toodoggone Lake

Een vroege opkomst, buiten de dag, ziet er veelbelovend uit, de sneeuwcondities zien er goed uit. Vandaag is onze dag dat we onze lange reis maken om uiteindelijk de hutten bij Toodoggone Lake te bereiken. Alle uitrusting wordt verplaatst door sneeuwscooter. Voor ons is het: genieten, genieten en genieten! Door een prachtige vallei met uitzicht op de toppen om ons heen rusten we uit en houden we een warme lunchpauze op plaatsen als Horse Camp en Finlay Camp.
Geniet van de serene stilte, kijk je ogen uit op de majestueuze schoonheid van het landschap dat je omringt. Als er zoiets bestond als een perfecte dag, dan is dit het wel.
Van Black Lake tot Toodoggone Lake

Reis op een bevroren meer

Na de versnellende dag van Black Lake naar Toodoggone Lake is het tijd voor een luie dag. Natuurlijk is het ook niet mogelijk om te gaan skiën, maar een wandeling te maken naar een van de watervallen, ijsvissen. Een andere mogelijkheid is om een tocht over het meer te maken op langlaufski's.
Reis op een bevroren meer

Geniet en ontspan

Op de overige dagen maken we dagtochten naar verschillende locaties, bij terugkomst 's avonds kunt u weer ontspannen en genieten van de warmte van de houtwarmte, samen met uw huisgemaakte maaltijden, misschien bij het kampvuurlicht en reflecteren op ons dagavontuur met elkaar.
Geniet en ontspan

Reis terug naar Black Lake

Vandaag laten we het prachtige Toodoggone-meer achter ons, op onze terugreis naar Black Lake. We skiën langs hetzelfde pad. Onze geest reflecteert op ons verleden. Onze dromen zijn gerealiseerd. De majestueuze schoonheid van deze ongerepte wildernis, de serene stilte heeft onze verwachtingen overtroffen.
Reis terug naar Black Lake

Fly-out naar Smithers

Na 10 dagen in deze witte wereld gewoond te hebben, is het tijd om afscheid te nemen van deze ongerepte wildernis. Vlieg terug naar Smithers / Prince George, waar je kunt nagenieten van een geweldig langlaufavontuur in het Omineca-gebergte.
Fly-out naar Smithers

Uw gidsen

Voor onze gidsen werken Rick en Bert tijdens deze avontuurlijke reizen niet, maar het is een levensstijl. Een geloof. Wakker worden in een landschap waar stilte heerst, waar je je wast in een steenkoude kreek, waar elke dag een nieuw avontuur is - dat is voor hen het gevoel dat ze leven. In de onmetelijke, uitgestrekte afgelegen wildernis van West-Canada wonen ze niet alleen hier in de zomer, maar ze zijn ook hier gedurende de winter. Met onze ervaren gidsen voel je je op je gemak tussen elanden, beren en wolven.

توضیحات برای عکس ثبت نشده

Rick

Rick Solmonson is de manager voor Claw Mountain Outfitters en is de gids voor de tochten te paard. De afgelopen 40 jaar zwierf hij te paard door het grootste deel van de wildernis van Midden- en Noord-BC. Hij begon met het organiseren van paardrijtochten in 2010. Elke keer is hij blij reizigers te zien aankomen als klanten en ze te zien vertrekken als vrienden. Rick heeft een grote passie voor paarden en de natuur in het algemeen.

توضیحات برای عکس ثبت نشده

Bert

Bert begeleidt de wandelavonturen bij Claw Mountain Outfitters. Hij komt uit Europa [Nederland, spreekt Engels, Duits en Nederlands] en is sinds 2015 gids bij ons. Hij wandelde door heel Europa [De Alpen in Frankrijk, Zwitserland, Italië en Oostenrijk, de Pyreneeën in zowel Spanje als Frankrijk , in België, Luxemburg en Duitsland, evenals de Scandinavische landen], in Australië en Nieuw-Zeeland.

توضیحات برای عکس ثبت نشده

Tim

Tim vliegt vanaf het begin voor Claw Mountain Outfitters. Hij vliegt niet alleen onze wandelaars, ruiters en skiërs tussen de verschillende locaties, maar hij vliegt ook met onze voorraden, brandstof, enz. Tim vliegt vanaf het begin voor Claw Mountain Outfitters. Hij vliegt niet alleen onze wandelaars, ruiters en skiërs tussen de verschillende locaties, maar hij vliegt ook in onze voorraden, brandstof, enz.

Auteursrecht © 2019 Claw Mountain Outfitters