Claw Mountain Outfitters Logo
Claw Mountain Outfitters Logo

Avontuurlijke Tochten in BC

Raak de echte wildernis van Noord-British Columbia aan

Ontdek de wildernis, de natuur, de bergen en de meren in het noorden van British Columbia - Canada. Met Claw Mountain Outfitters verken je de ongerepte, ongerepte Canadese natuur op een "Back to Basics" manier: te voet, te paard of op ski's. Luxe betekent voor ons de stilte van de natuur, weg van computers, mobiele telefoons en drukke wegen. Want alleen dan ervaar je de natuur op zijn best.

توضیحات برای عکس ثبت نشده

Ervaar fotogenieke gebieden

Leg de schoonheid van Belle Lakes vast, de pas naar Sheepcamp, de waterval bij Toodoggone Lake, de uitgestrektheid van de valleien, de ruwheid van McClair Creek, het ravijn waardoor het stroomt, de ondoordringbaarheid van wilgen en dwergberken. Stuk voor stuk fantastische mogelijkheden voor verbluffende beelden. Om nog maar te zwijgen van de Canadese fauna, de bloem en het weer. Fotografeer de ondergaande zon, de regenboog en als je geluk hebt - het noorderlicht. De grootste kans om dit magische fenomeen te zien is tijdens onze reis in augustus. Onze reizen zijn geweldig voor fotografie. Of u nu een professionele fotograaf of fotografie bent, is uw hobby. De wildernis van British Columbia biedt een aantal van de meest fotogenieke bezienswaardigheden ter wereld.

Volg uw persoonlijke voorkeuren

Eigenlijk is de wildernis van British Columbia een plek waar je gemakkelijk maanden kunt rondzwerven zonder alles te hebben gezien. Dus geniet ten volle van uw reis met ons en geniet van de schoonheid van het beste dat de natuur ons te bieden heeft. Met Claw Mountain Outfitters is er veel vrijheid om je voorkeuren tijdens de reis te uiten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw avontuur in Canada te bespreken.

Waarom Claw Mountain Outfitters?
توضیحات برای عکس ثبت نشده

Terwijl reizigers nieuwe en andere ervaringen zoeken, blijft avontuurlijk toerisme groeien in populariteit. Avontuurlijk toerisme is volgens de Adventure Travel Trade Association een toeristische activiteit die fysieke activiteit, een culturele uitwisseling of activiteiten in de natuur omvat. Je hoeft niet per se te gaan basisspringen of te duiken met haaien om een avontuurlijke toerist te zijn (hoewel die activiteiten absoluut in aanmerking komen).


توضیحات برای عکس ثبت نشده

Vanaf ons basiskamp bij Black Lake in Brits-Columbia, banen we onszelf een weg door de wildernis van West Canada.


توضیحات برای عکس ثبت نشده

Onze gidsen nemen je tijdens je actieve vakantie mee op unieke routes. Tijdens je avontuur hike, rij en ski je dwars door echte natuur.


توضیحات برای عکس ثبت نشده

Terug naar de basis, dit impliceert een leven van eenvoud, geen luxe, geen warm/koud stromend water, geen elektriciteit, slapen onder de sterren.

توضیحات برای عکس ثبت نشده

Eigenlijk is de wildernis van Brits-Columbia een gebied waar je eenvoudig maandenlang kunt verblijven, zonder alles gezien te hebben

توضیحات برای عکس ثبت نشده

Claw Mountain Outfitters, opgericht in 2007, wordt tegenwoordig algemeen erkend als een toonaangevende aanbieder van avontuurlijke tournees in Noord-British Columbia en een betrouwbare partner voor de avontuurlijke reisindustrie over de hele wereld. Claw Mountain Outfitters begon als een familiebedrijf. Rick Solmonson en zijn dochter Kayla zijn de drijvende kracht achter alles wat tot nu toe is bereikt.


More About Us!
Auteursrecht © 2019 Claw Mountain Outfitters