توضیحات برای عکس ثبت نشده

De toonaangevende groep voor avontuurlijk toerisme in Noord-British Columbia

Wie zijn we?

Met Claw Mountain Outfitters maak je avontuurlijke reizen. In 2007 werd ons bedrijf opgericht door Rick Solmonson en zijn dochter Kayla. Als familiebedrijf worden we gedreven door passie. Passie voor de natuur, de dieren, de bloemen en het weer. Ons team werd groter de afgelopen jaren. Zo hebben we inmiddels twee extra gidsen, een wrangler en een kok. En last but not least, een bushpiloot! In 2017 werden de twee stammen The Kwadacha Nation en Tsay Key Dene Nation betrokken en runnen we samen Claw Mountain Outfitters.

توضیحات برای عکس ثبت نشده

Onze Visie

Terug naar de basis, het impliceert het eenvoudige leven, geen luxe, geen warm / koud stromend water, geen elektriciteit, slapen onder de sterren, ... resulterend in een zeer kleine voetafdruk op het milieu, tijd om te praten, genieten van het leven, vissen, kanoën, de paarden, het wandelen of het skiën, maaltijden bereiden op een open kampvuur, bessen plukken, ... Zoveel dingen die je doen beseffen dat er meer in het leven is dan de manier waarop de meeste mensen tegenwoordig hun leven leiden. Met een beetje geluk verlaat je de Omineca Mountain en voel je je een andere persoon met nieuwe doelen in het leven.

توضیحات برای عکس ثبت نشده

Onze Missie

We hebben ons doel bereikt als degenen die met ons reizen, vertrekken met dat speciale gevoel: weten dat het leven draait om het maken van keuzes en het volgen en realiseren van je dromen, niet alleen over het verdienen van geld en het leven in een snel tempo. Deze missie heeft geleid tot de beslissing van Claw Mountain Outfitters om met kleine groepen te zijn. Alles wat we meenemen, wordt eruit gehaald en we brengen alleen die dingen mee die nodig zijn voor een zeer gedenkwaardige, avontuurlijke vakantie, met vrienden, familie of alleen.

توضیحات برای عکس ثبت نشده

Waarom Claw Mountain Outfitters?

Vanaf ons basiskamp bij Black Lake in Brits-Columbia, banen we onszelf een weg door de wildernis van West Canada. Dit is een gebied dat maar weinig mensen ooit zullen zien. In kleine groepjes trekken we op een eenvoudige, Back to Basics, manier door de wildernis. Want eenvoud is volgens ons dé voorwaarde om één te zijn met de natuur. Luxe betekent bij ons stilte.
Onze Back to Basics reizen geven je daarom een andere kijk op het leven.Tijdens jouw trip met Claw Mountain Outfitters kom je tot jezelf. Hier voel je je echt weg van alles en kun je genieten van rust. Perfect voor als je stress hebt, uit de sleur wilt komen, op zoek bent naar jezelf, een andere mindset wilt, binding met de natuur zoekt of bezinning.Ons Team

Voor onze gidsen zijn Rick en Bert op deze avontuurlijke reizen geen plicht, maar een levensstijl. In de onmetelijke, uitgestrekte afgelegen wildernis van West-Canada wonen ze niet alleen hier in de zomer, maar ze zijn ook hier gedurende de winter. Met onze ervaren gidsen voel je je op je gemak tussen elanden, beren en wolven.

Tim vliegt vanaf het begin voor Claw Mountain Outfitters. Hij vliegt niet alleen onze wandelaars, ruiters en skiërs tussen de verschillende locaties, maar hij vliegt ook in onze voorraden, brandstof, enz. Vanuit ons basiskamp in Black Lake in British Columbia, banen we ons een weg door de wildernis van West-Canada. Dit is een gebied dat maar een paar mensen ooit zullen zien. In kleine groepen reizen we door de wildernis op een eenvoudige, eenvoudige manier. Wij geloven dat eenvoud de sleutel is om één te zijn met de natuur. Dit is wat luxe voor ons is.
Rick Solmonson is de manager voor Claw Mountain Outfitters en is de gids voor de tochten te paard. In de afgelopen 40 jaar heeft hij het grootste deel van de wildernis van Midden- en Noord-British Columbia te paard doorkruist. Hij begon met het organiseren van paardrijtochten in 2010. Elke keer is hij blij reizigers te zien aankomen als klanten en ze te zien vertrekken als vrienden. Rick heeft een grote passie voor paarden en de natuur in het algemeen. Er is niets dat hij leuker vindt dan dit met anderen te delen en is daarom meer dan blij om je mee te nemen op een avontuur in de wildernis. Een avontuur dat je leven zal veranderen.
De wandelavonturen bij Claw Mountain Outfitters worden geleid door Bert. Sinds 2015 is hij gids bij ons. Zijn eerste kennismaking met de wildernis in West-Canada, British Columbia dateert uit 2001. Na het lezen van een artikel over het volgen van een training in B.C. de beslissing was eenvoudig. Een jaar later voltooide hij de training en behaalde zijn internationale wildernisgidslicentie. Het grootste deel van deze training werd gegeven tijdens een verblijf van 3 maanden in de wildernis rond Atlin. Daar werd hij getraind in overleven, het oversteken van rivieren, het vinden van eetbare planten, vissen, enz. Na zijn gidsentraining maakte hij een lange reis waarin hij in meer dan 3 maanden van Atlin naar Fort Nelson wandelde. Een afstand van meer dan 1000 km door de wildernis van Noord-Christus. Volgens hem nog steeds een van zijn mooiste ervaringen. Tijdens deze reis stak hij het Ediza-gebied over, gekenmerkt door een eindeloos plateau met eeuwig ijs en vulkanen, het Spatsizi-plateau en ook de gebieden waar hij al enkele jaren voor Claw Mountain Outfitters leidt.
Lees verder!
Wat je zult ervaren in Claw Mountain Outfitters
Avontuurlijke reis

U kunt Claw Mountain Outfitters avontuurlijke reizen beleven die onvergetelijk zijn. We reizen op onze eigen unieke manier; onze reizen zijn anders! Ons basiskamp bevindt zich in Black Lake, in British Columbia (West-Canada). Vanaf hier maken we onze zomer- en winterreizen. Wandelen en paardrijden in de zomer, skiën in de winter. Een actieve vakantie met grote vrijheid voor persoonlijke voorkeuren. Ons avontuur reist te voet, te paard en op ski's zijn fysiek veeleisend. Een uitdaging voor iedereen die actief wil zijn tijdens de vakantie. Je hoeft geen pro te zijn in wandelen, paardrijden of skiën. Het tempo is vrij langzaam vanwege de ongerepte natuur. Voor de ski-reis is het waar dat enige ervaring in het skiën wenselijk is. Tijdens onze wandelavonturen wandelt u met uw rugzak door de wildernis.

توضیحات برای عکس ثبت نشده
Kamperen in Canadese wildernis

Tijdens onze reizen in de zomer breng je de nacht door in tenten of onder een zeil. camping Canada is een ervaring. Je slaapt midden in de wildernis. Je wordt wakker wanneer de roep van het gek klinkt over het meer en leeft in het ritme van de natuur tijdens deze vakantie. De nachten kunnen in augustus al koud zijn en vorst is mogelijk. Een warme slaapzak is daarom een must voor uw verblijf op deze actieve vakantie. Meestal zullen we een open haard gebruiken om onze ochtend- / avondmaaltijden te bereiden. Als we vis vangen, grillen we dit ook op een open vuur.

Ongerepte wildernis

Tijdens uw actieve vakantie nemen onze gidsen u mee op unieke routes. Tijdens je avontuur rijd, wandel en ski je door de echte natuur, de wildernis. Reizen in de wildernis in intensieve. De paden gaan niet alleen op en neer, maar je moet ook talloze kreken oversteken. Gamaschen / beenkappen zijn geen overbodige luxe tijdens uw reis naar Canada. Tijdens het reizen door de wildernis zijn er veel mogelijkheden om dieren in het wild te spotten.

Auteursrecht © 2019 Claw Mountain Outfitters